Uavgjort for J15 i svak kamp

Tirsdag tok Eigers j15 turen til Vestbanen i Stavanger for å spille mot Viking 2 i J16 1. div.
Kort oppsummert så ble det en kjedelig kamp med mye "spark og spring", og manglende finspill fra begge lag. Bortelaget burde helt klart vunnet kampen ut fra sjanser, men det endte målløst for et uinspirert og tafatt Eigerlag, mot et ikke veldig sprekt Vikinglag.
Skal det bli trepoengere i forsettelsen jenter - så må innstillingen og innsatsen opp flere hakk.
Så stå på......