Fortjent sliteseier!

Torsdag hadde G14 besøk av Bjerkreim der en fikk avviklet en utsatt seriekamp fra før ferien.
Guttene gikk ut å presset,etter en litt nervøs start, Bjerkreim bakover på banen. Det ble rullet opp det ene angrepet etter det andre, uten at det resulterte i nettsus.
Både Kristoffer Strimp, Kristian Garpestad og Sander W. Wilhelmsen hadde brukbare sjanser som med litt mer dyktighet kunne endt i mål. Men Bjerkreim, som hadde et godt forsvar, ryddet opp gang etter gang.
Men etter 23 min måtte de ty til ulovligheter, da Sander W. Wilhelmsen ble lagt i bakken innenfor 16-meteren. Straffen satt han selv kaldt og hardt i mål og dermed stod det 1-0, noe som også ble pauseresultatet.

Eiger fortsatte å trykke Bjerkreim bakover i 2. omgang, og hadde mange sjanser, blant annet ved Kristian Garpestad, Andre Karlsen og Williham Blitzner Leidland - til å øke ledelsen. Men som det ofte gjør når et lag presser, kom utlikningen i det 55. minutt.
Etter hvert som tiden holdt på å renne fra guttene til å hale i land en 3-poenger, ble Sander W. Wilhelmsen i det 64. minutt nok en gang lagt ned i 16-metersfeltet. Også denne gang satte han den selv utagbart for keeperen, og dermed sto det 2-1, noe som også ble sluttresultatet.
Dette var en god kamp av guttene og tror ingen kan si noe på at alle 3 poengene ble igjen i Hålå. Faktisk kunne det vært dømt straffe ved hele 3 anledninger til denne kvelden, 2 ganger til hjemmelaget og 1 gang til bortelaget.

Stå på videre gutter!!!