Bra innsats av Kristian!

Kristian Garpestad og hans Bryne Jæder lag slo i dag FKH Team (Haugesund og omegn) 4-1 på Aarbakkebanen på Bryne. Kristian scoret ett og la opp til to og var følgelig svært sentral i seieren. Kampen ble spilt 4 X 20 minutter og Kristian spilte spiss i første og ving i omgang tre og fire. Tilbakemeldingene etter kampen var gode!

Kristian Garpestad er sammen med Sander Haugstad de to fra Eiger som foreløpig har klart å komme gjennom nåløyet i spillerutviklingssamarbeidet Eiger har med jærbuene.

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn