Klar for sluttspillet!

Karen Løyning og Martine Klippen er klar for sluttspillet med Bryne i J15/16 klassen i årets Norway cup. Begge har levert varene så langt og bidratt til jærbuenes tre seire i de innledende kampene. 9-0 mot Bergsøy, 6-0 mot Hadeland 2 og 4-0 mot Fotlandsvågen/Osterøy er fasiten etter disse kampene.

Onsdag er det klart for 32 dels finale mot Førde 1. Disse kom på andreplass bak Guard fra Sunnmøre i sin pulje. Dersom Bryne vinner er det allerede klart at Molde blir motstander i 16 dels finalen. Laget fra rosenes by fikk walk-over i 32 dels finalen.