Tre finaler - tre sølvmedaljer

Det ble sølv og dermed finaletap for alle Eigerguttene da dagens finaler i årets Skaw cup ble avviklet. Bryne Jæders G14 elite røk på stortap med 0-8 mot Aalborg - uten at Kristian Garpestad var på banen. Han slet nemlig med spysjuke og hadde ikke en gang på seg fotballskoene.

Sander Haugstads G16 elite tapte 3-0 mot Fredrikstad tidligere i uken. Samme resultat mot samme motstander ble det i finalen - og da er det vel bare å gratulere østfoldingene som beste lag i denne årsklassen i 2014 - selv om Bryne lenge var vel så gode spillemessig!

Nærmest seier i årets Skaw cup var utvilsomt Bryne Jæders G19 elite lag med Ole Asbjørn Liland på laget. Det hadde ikke vært noe å si på om Bryne hadde vunnet etter ordinær tid mot svenske Elfsborg, men da ingen av lagene maktet å score endte det som i semifinalen - med straffesparkkonkurranse. Her var svenskene hvassest og vant 4-3.

Uka i Skagen har uansett bydd på kjekke og lærerike utfordringer for de tre Eigerguttene og alle har alle tiders muligheter til å få delta også neste år - kanskje sammen med enda flere Eigergutter. Nå bærer det uansett hjem til noen dagers hvile før oppkjøringen til høstsesongen er i full gang.

Les mer i Jærbladet