Ole Asbjørn, Sander og Kristian fineklare!

Både Ole Asbjørn Liland, Sander Haugstad og Kristian Garpestad er klar for finaler på den avsluttende dagen i Skaw cup i Skagen torsdag. I en vanvittig spennende semifinale gikk Bryne Jæders G19 lag til finale på bekostning av Thisted etter straffesparkkonkurranse. Ole Asbjørn var uheldig og forårsaket straffe etter 10 minutter da en Thisted-ving skar inn og snubla i føttene til Ole Asbjørn som kom i fart. Han fikk også gult kort ved den anledningen. Ole Asbjørn gjorde en ok kamp ellers i et oppgjør som var preget av høyt tempo og en dommer som sleit med å henge med. Ole Asbjørn gikk ut i pausen, Bryne Jæders lagleder Even Sel var redd han skulle få et gult til.

Thisted ledet i løpet av ordinær tid hele tre ganger, men Bryne svarte ved alle anledninger. I straffesparkkonkurransen vant Bryne 6-5 og møter i finalen Elfsborg som også gikk videre etter straffer i sin semifinale mot Aalborg. G19 elite med Ole Asbjørn og co spiller finalen torsdag kl.1700. 

G16 elite og Sander Haugstad sikret finalen etter 1-0 seier over Aalborg 1 i sin semifinale. Laget har dermed fått en fin oppreisning fra fjorårets marerittmøte og stortap for Aalborg ved å slå både deres 1`er og 2`er lag i årets cup. I torsdagens finale som spilles kl.1345 er det Fredrikstad som er motstander. Disse er de eneste som har påført G16 elite tap i årets turnering, men Bryne Jæder som ledes av Gabriel Høyland vil nok selge seg dyrt når det dreier seg om å stikke avgårde med edleste metall!

Kristian Garpestad og hans G14 elite var allerede i går nærmest finaleklare. I formiddag feide de all tvil og teori til side ved å slå Thisted 4-0. Siste innledende kamp mot Aalborg i ettermiddag dreide seg om å fordele spilletid til alle og en ellers jevnspilt kamp endte med 3-0 til danskene etter 0-0 ved pause. Kristian spilte første omgang. Finalen torsdag mot samme motstander blir nok atskillig mer spennende og starter 1030!

Les mer i Jærbladet

 

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn