Suksess i Skagen!

Alle de tre Eigerguttene, Ole Asbjørn Liland, Sander Haugstad og Kristian Garpestad er klar for semifinaler (eller nesten finale)  med sine respektive lag Bryne Jæder G19 elite, G16 elite og G14 elite i Skaw cup i Skagen. Det er klart etter at de innledende kampene er så godt som ferdigspilt. Kun Kristians G14 elite har innledende kamper igjen onsdag.

Ole Asbjørn Liland har imponert i varmen i Skagen og fått rikelig med spilletid. I den første innledende kampen mot Aalborg spilte han en og en halv omgang. Da han gikk av banen ledet Bryne 2-0. Tre sene Aalborg-mål sørget for at danskene vant 3-2. De to andre innledende kampene for dette gode Bryne-laget endte med 5-0 seier over Moss og 4-0 over Notodden. Ole Asbjørn har bidratt med målgivende, tar de fleste dødballer og har generelt vist godt igjen på laget som møter Thisted FC i semifinalen onsdag kl.2000

Også Sander Haugstads G16 elite er semifinale-klare. Første innledende kamp gav gjensyn med Aalborg 2-laget som smadret Bryne Jæder med 8-0 i G14 finalen i fjor. I år gikk det bedre og Bryne vant 2-1 og Sander var involvert i begge Brynes mål. I kamp nr.2 var det et knakende godt Fredrikstad-lag på motsatt banehalvdel. Østfoldingene vant nokså fortjent 3-0. I den siste innledende kampen ble det seier 2-0 over Thisted og som puljetoer møter Sander og co Aalborg 1 som vant den andre pulja i G16 elite i onsdagens semifinale. Dette oppgjøret går av stabelen 1230.

Eigers yngste deltaker i årets Skaw cup, Kristian Garpestad på Bryne Jæder G14 elite har vært "litt potet" så langt med spill i både vante og uvante posisjoner. Disse oppgavene har han løst med glans og har også bidratt med to scoringer hvor det ene kom da han spilte back. Kampene har endt med hhv 5-0 over Skagen, 3-2 over Thisted og 5-2 over FC Solsiden. En liten fotnote er at Kristian har scoret i begge kampene han har startet i turneringen til nå. Mye skal gå galt om ikke Kristian Garpestad marsjerer inn til tonene av John Philip Sousas "Semper Fidelis"  og dermed finaleplass torsdag kl.1030. Først skal Bryne Jæder møte Stenungsunds IF og Aalborg onsdag, men med full poengpott så langt skal altså mye gå galt om ikke Brynes yngste lag tar en finaleplass. 

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn