J15 stormer fram

Puljeseier etter fire strake seire og 16-0 i målforskjell. Det er statusen for J15 så langt i årets Cup No.1. Laget møter nå Ålgård i torsdagens første kamp i mellomspillet. Også juniorene er i seget og tok onsdag to seire og er dermed klar for kvartfinale i a-sluttspillet der Trond IL står på motsatt banehalvdel torsdag ettermiddag. A-sluttspill blir det også på G14 som også vant sine to kamper onsdag. Oppgjøret mot Dale IL som gav 4-3 seier var av den dramatiske sorten der Eiger måtte spille over en omgang med 10 mann grunnet utvisning. På stillingen 3-3 fikk Eiger straffe som Sander W. Wilhelmsen satte i mål og dermed ble både seieren og a-sluttspillet sikret. 

G16 er klar for b-sluttspillet etter en seier og to tap så langt og møter Redlands fra USA i semifinalen fredag. De andre Eigerlagene har fortsatt innledende kamper igjen torsdag som vil bestemme hvilket sluttspill det blir.

Som i Egersund er det varmt i Frederikshavn - kanskje varmere enn enkelte av spillerne setter pris på. Stemningen er likevel god og det er i god Eigerånd stort fremmøte på alle kampene Eigerlag er involvert i!.

Resultater onsdag:

ONSDAG      
KLASSE LAG RESULTAT MÅLSCORERE
G13 Eiger FK - Ålgård 2  0-2  
G14 Eiger FK - Strandby/Elling IF 2-0 Øyvind Garpestad, Kristoffer Strimp
G15 Eiger FK - Jerslev/Sterup 0-4  
G16 Eiger FK - Frederikshavn 1-0 Kristian Sæstad
G19 Eiger FK - Kvissel/Ravnshøj 3-1 Matias L. Løyning, Simon Øvrevik, Viktor Opheim
J13 Eiger FK - San Fransisco Seals 4-2 Elisabeth Terland (2), Anna Elin Seglem, Benedikte Øvrevik
J14 Eiger FK- Trygg/Lade 2-0 Karoline Skåra (2)
J15 Eiger FK - IK Frisco 2-0 Karen Løyning, Mina Hovland
       
G13 Eiger FK - Bremerhaven 0-8  
G14 Eiger FK - Dale IL 4-3 Emil Leidland, Tommy Tønnessen, Øyvind Garpestad, Sander W. Wilhelmsen
G15 Eiger FK- Huddinge 0-3  
G16 Eiger FK - Strikers FC 0-1  
G19 Eiger FK - Bossmo&Ytteren 1-0 Simon Øvrevik
J14 Eiger FK - Marin 0-4  
J15 Eiger FK - Bjarg 2 2-0 Martine Klippen, Thea J. Refsland

Bra fremmøte på kampene

 

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn