Eiger har inntatt Frederikshavn!

Eiger er på plass med alle sine åtte lag og er klar for årets turnering. "Oppmarsjen" som markerer starten på turneringen ble unnagjort i strålende vær mandag kveld og nå er det bare å vente på første kamp! Først ut er G14 og J15 som møter henholdsvis MSSF Warriors fra Malta og Kvissel/Ravnshøj fra Danmark - begge med avspark 0900 tirsdag morgen. Siden går det slag i slag utover uken.

Været har gått fra masse regn til strålende sol - noe det er ventet å bli også resten av uken. Publikumsvennlig med andre ord - kanskje ikke fullt så kjekt for spillerne? Sluttspillkampene starter i løpet av torsdagen, men før det skal det altså spilles, kriges og kjempes om poeng i innledende kamper.

Flere bilder finner du her

Oppdatert kampprogram med fortløpende resultater finner du her

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn