Uavgjort i toppkampen for j13

bryne-eigerj13 oktober 2012

Torsdag kveld satte jenter 13 kursen mot Bryne for å spille toppkamp mot et hjemmelag som enda hadde tilgode å avgi poeng på eget gras. Forrige kamp lagene imellom endte med seier til Bryne i Hålå - så det var et revansjesugent Eigerlag som før kampstart gikk for seier!

Kampen startet bra for Eigerjentene - og allerede etter fem minutters spill ble Stine Kvamsø nydelig frispilt av Mina Hovland. Det direkte skuddforsøket gikk dessverre over hjemmelagets mål. Som ventet ble det mye "gi og ta", og ingen av lagene la noe mellom i duellene. Resultatet ble lite fint spill og lite sjanser. Bryne får sin største sjanse midtveis i omgangen, men setter ballen i nettveggen alene med Eigers flinke sisteskanse Marion Blitzner Leidland. Fem minutter før pause kan Thea M. Refsland gi bortelaget ledelsen alene på bakre fem-meter, men skuddforsøket blir for svakt og reddes av keeper. Dermed 0-0 til pause.

Andre omgang blir mye lik den første - men Bryne, som må vinne kampen for å ta ledelsen i pulja, trykker noe mer på. De få sjansene og skuddforsøkene de kommer med tar Marion seg sikkert av. I andre enden av banen har Eigerjentene sine muligheter, da særlig på to flott slåtte hjørnespark, samt et farlig frispark - men for passive jenter får ikke ballen over streken.
Dermed ebber en svært spennende toppkamp ut i 0-0 og fortsatt tabelledelse for Eiger - med ett fattig poeng ned til både Bryne og EIK! Hele laget legger ned en formidabel innsats mot fysisk sterkere motstandere - og skal noen nevnes så må det bli Karen Løyning som på imponerende vis nøytraliserer Brynes, og puljas, beste spiller Andrea Norheim - som nok opplevde det som en frustrerende dag "på jobben"!!
 
Dermed er det fortsatt opp til Eigerjentene om de vil spille KM-finale i Randaberg-hallen andre helga i november!?! Tre serierunder gjenstår; Randaberg (H), Viking (B) og EIK i Hålå 31. oktober - som fort kan bli en ren seriefinale!! Stå på jenter...!!
 
Tott

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn