Kanonuke i Tyskland

Sander Haugstad er tilbake etter en kanonuke med Team Rogaland i Tyskland. Oppholdet var svært inspirerende og lærerikt og han var på banen i begge kampene Team Rogaland spilte mot Rheinland. Første kampen endte 1-0 til Rogaland og den andre endte 1-2. Selv betegner Sander oppholdet som gøy, lærerikt, sosialt, spennende og varmt(!) Spillerne fikk også karakter på innsatsen og tilbakemeldingene til Sander var gode. Trenerne og laglederne var også fornøyd med lagets innsats i begge kampene som ble spilt og mente Team Rogaland var det beste laget i begge

 

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn