Siste akademi-økt før ferien i dag.

Lørdag var det avslutnings-samling for Eiger-akademiet for sommeren med trening, turneringsspill og samling i kafèen i Hålå
Oppvarmingen foregikk med jentene for seg, guttene for seg før man gikk rett til turnering spill med 6 lag og 3 korte baner.

Seansen i kafèen inneholdt bl.a. en Powerpoint-presentasjon med tanker fra bl.a. Ronny Deila og prat om spillerutvikling, hvordan bli god, forutsetninger, hvordan nå sine mål osv...
De 23 spillerne som var med fikk også mat og drikke og spillerutviklerne Andrè Olsen og Frank M. Mong betegner seansen som svært vellykket.

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn