Storseier til j15

Tirsdag denne uken hadde Sola tatt turen til Hålå for seriekamp i j15/16 1. divisjon.
Dette var et lag vi ikke hadde kjennskap til fra før, men resultatene så langt i serien skulle tilsi at alle poengene burde bli igjen i Hålå.

Og det skulle kjapt vise seg at det var klasseforskjell på lagene. Til tross for at mange, store målsjanser ble misbrukt hele kampen igjennom – så trillet målene jevnt og trutt inn bak en for kvelden flink Sola-keeper. 5-0 til pause ble til 9-0 til slutt – og med litt mer konsentrasjon og tro på seg selv i avslutningene – så både kunne og burde sluttresultatet vært bortimot dobbelt fordel Eigerjentene!

Målgjørere denne kvelden var Mina Hovland (3), Martine Klippen (2), Karen Løyning (3) og Stine Kvamsø.

Nå er det ferie fra seriespillet – og neste utfordring for jentene er Cup no1 i Danmark i uke 28! Tross 15 av 18 mulige seriepoeng så langt – så har vårsesongen vist oss at det er mye å gå på og mange ting å jobbe med!
Så skal det bli suksess over fjorden i sommer – så må det stås på videre på alle treninger fremover jenter;-)

Tott

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn