Komfortabel seier mot Frøyland J14.

Luwam scorer.

Eigers J14 punkterte kampen i første omgang med 4 scoringer og mye bra spill til stor fornøyelse for tilskurer og trenere i solskinnet oppi Hålå.

Det kunne stått 1-0 etter 1 minutt da Karoline fant Luwam i bakrommet, hun avanserte ned til dølinjen og la perfekt inn til Emilie. Keeper var utspilt men avslutningen gikk til side for mål.

4 minutter senere fikk Emilie vise at hun vet hvor målet står når hun var på rette sted på 5 meteren når ballen havnet der etter noe klabb og babb foran mål. 1-0 til Eiger.

Mye fint spill førte til en del halvsjanser. Og med ett Frøyland lag som stod veldig høyt i første omgang, var det flere stor sjanser når ballen kom i bakrommet. Luwam hadde 2 «alene med keeper» sjanser hvor den ene ble mesterlig reddet og den andre gikk i stangen ut.

Etter 17 minutter ble det 2-0 etter en perle fra 20 meter signert Karoline med påfølgene Cantona feiring. 

Bare minutter senere økte Eiger til 3-0 da Emilie fant Silje LM på kanten som la flott igjennom til Luwam som denne gang scoret sikkert. 

Siste scoring sto Karoline for etter pasning fra Luwam 4-0 og kampen var definitivt over.

 

Andre omgang ble ikke like bra, det så ut som spillerne var fornøyd med resultat og var ikke like hissige fremover. Det ble også gjort mange endringer på laget som er med på å stykke opp flyten i spillet. 

Frøyland fikk redusering  etter slurv og ubeslutsomhet foran mål.

Ellers var Frøyland ett spillende lag med enkelte kjappe og tekniske spillere. Det ble notert 2 skudd på Eiger målet og 3 cornere vs Eigers 6 skudd på mål og 1 corner. Ett frispark ble også notert, men  undertegnede kan ha oversett noen, alikevel vitner det om en veldig «fair» kamp.

 

Nå ser vi skikkelig frem til toppopgjøret mot Bjerkreim tirsdag kl 1930 på Vikeså. Da trenger vi ALT av foreldre, søsken, slekt og venner til å heie jentene frem !

 

Trenerteamet.

 

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn