Jr.laget startet for sent....

Det er ikke ofte Eiger taper mot Tonstad, men det var nettopp det som skjedde da sistnevnte var verter i juniorenes seriekamp onsdag. Eigerguttene startet kampen godt, så det var derfor surt at Tonstad scoret på sin første mulighet i kampen etter ti minutter. Da mål nr. to kom bare et minutt etterpå, så det ut til å  kunne bli et stygt resultat, men guttene sto på videre og 2-0 stod seg til pause. Tonstad ledet kampen fordi de viste 110% innsats, mot 90% fra Eiger.

I pausen fikk guttene beskjed at dette var fullt mulig å snu, men innsatsen måtte opp et par hakk, sammen med kommunikasjonen. I andre omgang kom Nikolai B. Strømstad inn og viste hvorfor han er i A.troppen. God dirigering og styring av forsvaret la grunnlaget for spillet framover  og etter 53 minutter kom reduseringen. Et nydelig skudd fra Håkon Hovland gikk i bue over en utspilt keeper. Eiger kjempet videre og jaget en utligning, men dessverre viste Tonstad effektivitet på sin ene skikkelige mulighet i andre omgang, og økte til 3-1 etter 80minutter. 3 minutter senere fikk Eiger frispark på midtbanen. Steffen Skinnarland slo inn, og Sander Brobakken stusset ballen i mål. De siste minuttene ble et jag mot Tonstads mål, men dessverre reddet de på streken i kampens siste sekund, før dommeren blåste av kampen

Et surt tap der guttene - etter andre omgang, hadde fortjent bedre. Nikolai B. Strømstad utropes til banens beste, tross bare en omgang.