Seks fra Eiger på RFK tiltak

2001 årgangen får til helgen sitt første møte med tiltak i regi av Rogaland Fotballkrets. Fra guttene er det Emil Leidland, Odd Eirik Ellingsen Nodland og Kristian Brekke som møter mens jentene er representert med Theoline Blitzner Simons, Anna Elin Seglem og Benedikte Øvrevik. Samtlige skal møte på Nærbø fredag der jentene er først ut med start kl.1700 og guttene skal møte 1900.

På jentesiden er det 34 uttatte spillere fra Havdur i nord til Egersund i sør mens guttene er representert med 37 spillere fra Austrått i nord til Moi i sør. 

Eiger gratulerer med uttaket og ønsker lykke til!

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn