"Alvoret" i gang.

I dag spilles årets første "skikkelige" kamp når juniorlaget tar i mot Klepps juniorlag i NM-kvalifiseringens første runde. En lang (?) vinter med trening og forberedelser er over og treninger og treningskamper bør ha gitt framgang slik at alle er best mulig skodd når dommer Morgan Hobberstad blåser kampen i gang på Sparebank 1 banen i kveld kl.1900.

Eiger stiller med spillere fra både a-lags troppen og juniortroppen. Tor Eirik Storebø fra Eiger 2 er imidlertid ikke med da en kranglete lyske gjør at han må se kampen fra sidelinjen. Troppen som skal forsøke å ta seg videre i ferden mot Ullevaal er:

Olav Omlid
Nikolai B. Strømstad