Tre Eigerjenter kamphospiterte

Karen Løyning, Martine Klippen og Ingeborg Leidland Løyning , til daglig spillere på Eiger j'15, hospiterte søndag for Tonstad i en damekamp mot Klepp.
Eiger-jentene gjorde en meget god figur i en svært så fartsfylt kamp. Klepp-laget har hele 4 landslagsspillere og tapte NM elitefinalen ifjor (da under navnet Voll), så kvaliteten på motstanderene de fikk bryne seg på var stor!
Kampen gikk i et voldsomt tempo så det var ikke mye tid til å lure på hva en skulle gjøre - ei heller til vike i duellspill. 100% innsats krevdes hele veien. Klepp vant kampen 4-1. Martine Klippen som akkurat er tilbake fra langvarig sykdomsperiode, scoret reduseringsmålet for Tonstad.

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn