J'13 klar for semifinale!

Etter en grei kamp mot Sandnes Ulf er Eigers j-13 klar for A-semifinale som puljevinner på Nærbø 16.mars kl 09.00 J
Jentene stod på og ville vinne, men det helt store spillet uteble denne kvelden på Sandnes. De mange foreldrene som følger laget fikk likevel mange mål å juble for da sluttresultatet ble 0-10.
I semifinalen møter Eiger nok en gang Sandnes Ulf. Selv om det ble seier i innledende runde må jentene være på og ha lyst til å vinne denne kampen også. Fotballkamper må spilles først!
Stå på videre jenter!!
Hilsen Trenerteamet :)