Relativ alderseffekt i fokus

Rogaland fotballkrets endrer noe på opplegget rundt de som skal på kretstiltak for aller første gang f.o.m sesongen 2014. I år er det 2001 kullet som skal til pers og de vil bli innkalt på henholdsvis våren og høsten- alt etter når på året de er født. I vår innkalles spillere som er født mellom 1 januar og 31 juli, mens de som er født mellom 1 august og 31 desember først vil bli innkalt i høst. For sørfylket vil det bli vårsamlinger 28-30 mars og 9-11 mai.

Endringen av opplegget skyldes at NFF/RFK har et sterkt fokus på relativ alderseffekt og en vil gi spillere født sent på året en reell mulighet for å få vist seg fram.

Ellers gjelder imidlertid følgende:

Alle klubber får melde på 2 spillere.
Klubber med to eller flere 9`er lag får melde på 2 spillere til.
Det kan meldes på en keeper i tillegg (1 spiller)
Vi ber om at klubbene er selektive når de melder på aktuelle spillere til tiltaket.
Spillerutviklingskomiteen presiserer at det er spillere med gode ferdigheter og holdninger som ønskes påmeldt!

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn