Juniorene slo EIK

Eiger startet dette lokaloppgjøret best, og tok ledelsen på straffe da Marin Mincev ble revet ned inne i 16 meteren. Viktor Opheim satte straffen sikkert i mål. Laget dominerte banespillet, og kom til et par gode sjanser til før Eik utlignet på sin første sjanse i kampen. Marin Mincev ga Eiger ledelsen til pause med en fin avslutning, etter fine kombinasjoner på topp.
Andre omgang bølget litt frem og tilbake før Eik utlignet til 2-2.Ti minutter før slutt kom vinnermålet, da dommeren lot spillet fortsette, selv om en spiller fra hvert lag lå nede etter en duell. Keeper ga retur, før Viktor sikkert satte sin andre for dagen. Dommer burde kanskje blåst av i duellen i forkant, men guttene var best i sjanser og spill, og vant fullt fortjent.

I en kamp som dette blir det feil å utnevne en som banens beste, da laget jobbet godt for hverandre,
men kaptein Sander Brobakken styrte midtbanen og medspillerne bra.