"Team sør" møter "Team Viking"

Lørdag tar åtte Eigerjenter fra årgangene 2000 og 2001 turen til Randaberg Arena. Anledningen er kamp mellom Team sør og Team Viking der "søringene" bl.a består av spillere fra Eiger, Bryne, Klepp og EIK. Ragna Løyning, Benedikte Øvrevik, Theoline B. Simons og Emilie Klippen (bildet over) er uttatt på 2001 laget som for anledningen skal ledes av Kirsti Elin Løyning sammen med trenerne fra de andre klubbene. Kampen starter 09:30 og spilles 3X30 minutter.

Elise Tengs, Lotte Hovland, Karoline Skåra og Emilie Teige (bildet under) er Eigers representanter i 2000 årgangen der Team Sør ledes av Stig Rune Elvedal i kampen som har avspark kl.12:00.