Variabelt juniorlag

Eigers juniorer åpnet vinterserien med tap 4-3 for Voll onsdag.De røde og blå ledet 3-2 ved pause, men gjestene fra jæren snudde kampen i andre omgang.

Første omgang var Eigers beste og 3-2 ledelse ved halvtid var bare i snaueste laget etter spill og sjanser. Eiger rullet opp det ene angrepet etter det andre og burde ledet mer. To fine mål av Marin Mincev og et av Viktor Opheim (bildet over) sørget for ledelsen.

I andre omgang gikk det lenge før Eiger kom i gang og til tross for to gedigne sjanser i løpet av de siste ti minuttene, var det gjestene som stakk avgårde med poengene etter å ha scoret omgangens to eneste mål.

Offensivt var det mye bra å se, mens bakover var det mer varierende. Noe av dette må nok tilskrives trener Karsten Østebrøds ønske om å se spillerne i forskjellige posisjoner i tillegg til spilletid for samtlige 17 spillere.

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn