Martine uttatt på Team Rogaland

Martine Klippen ble denne uken tatt ut på Team Rogaland som har samling på Bryne neste helg. Under ledelse av Roar Wold, Svein Arne Hiim, Oddbjørn Øfsteng og Hans Olav Braut skal de beste jentene i Rogaland født i 98, 99 og 2000 trene i Brynehallen.

Martine fikk i november utmerkelsen "mest fremgang i 2013" på laget sitt J14 og har etter kort tid i kretsens utviklingsgruppe tatt ytterligere steg.

De 27 uttatte spillerne finner du her

Eiger FK gratulerer med uttaket!