Ingen ferie for Klippen og Løyning

De to talentfulle 14 åringene Martine Klippen og Karen Løyning er nok en gang uttatt i Rogaland Fotballkrets utviklingsgruppe for 14 og 15 åringer. Sammen med 32 andre spillere fra hele fylket er de uttatt til samling på Tananger stadion førstkommende lørdag. På programmet står blant annet trening, spillersamtaler og intern kamp.

Martine og Karen har begge hatt en god sesong i rødt og blått og begge fikk velfortjent oppmerksomhet for dette ifm årsavslutningen i ungdomsavdelingen i november. Martine Klippen fikk pokalen for mest fremgang på J14 mens Karen Løyning ble kåret til årets jentespiller i ungdomsavdelingen.

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn