Årsavslutning ungdomsavdelingen 2013

Torsdag var lagene i alderen fra 13-16 år samlet i kafeen i Eigerhuset for utdeling av utmerkelser, heder og ære og en markering av at sesongen nå er slutt. Som vanlig knyttet det seg stor spenning til hvem som fikk de aller gjeveste pokalene - som innsats, fair-play og fremgang. Men det ble også delt ut et stort antall trenings-pokaler og lagene har hatt høy fremmøteprosent i 2013. Årets spiller på hhv jente og guttesiden samt årets lag ble også kåret.

Seansen ble ledet av leder i ungdomsavdelingen, Sigve Tengs - assistert av Tove K. Bjørløw og Kenneth Pedersen. På programmet ellers stod kaffe brus og pizza fra Pizzabakeren.

De forskjellige pokalene ble tildelt følgende:

G13
Innsats: Sander W. Wilhelmsen
Fair Play: Emil B. Leidland
Fremgang: Sebastian Ege
 
J13
Innsats: Emilie Teige
Fair Play: Kristina Zakariassen
Fremgang: Lotte Hovland
 
F.v: Lotte, Kristina og Emilie 
 
G14:
Innsats: Kristian Garpestad
Fair Play: Kristian Vigrestad
Fremgang: Sander Haugstad
 
J14
Innsats: Ingeborg L. Løyning
Fair Play: Martine Larshus
Fremgang: Martine Klippen
 
G15/16 (to lag)
Innsats: William Skåra og Blazei Potok
Fair Play: William Takvam og Joakim Rogstad
Fremgang: Stian Omdal og Marius Henriksen
G15/16 har stilt med to lag i 2013
 
Kåringen av årets lag endte som i fjor med at J-99 vant. I utdrag fra begrunnelsen heter det:

Årets lag i ungdomsavdelingen sikret sølv i vinterserien og bronse i 1. divisjons-serien! I sommerens Cup No.1 i Frederikshavn tapte laget en jevn og spennende semifinale i siste minutt – og semifinaletap ble det også i Gimletrolls vinter-cup i Kristiansand! Da gikk det bedre i Nordsjø-cupen på Orre og i Lyngdal-cupen – to turneringer som laget har vunnet i år!

I tillegg er laget representert med 4 jenter i ulike kretstreningsgrupper!

Fortjente vinnere - J14 - årets lag

Årets spillere i ungdomsavdelingen i hhv jente- og gutteklassen er begge født i 1999 og tilhører således småjente 14 og smågutter 14. 

I utdrag fra begrunnelsen i jenteklassen sakser vi følgende:

Hun møter alltid opp med innstillingen om å gi full gass - både på trening og i kamp! Hun er en ”vinnerskalle-type” alle lag ønsker seg – og hater å tape uansett hva det gjelder – men nok aller mest på banen! 

På banen er hun ”hovedmotoren” i laget – som tar et krafttak når det må til! Utenfor banen er hun en humørspreder i gjengen!

Siste året har hun forsvart en plass i RFKs utviklingsgruppe for 98/99-modeller.

Hvis hun står på videre med samme flotte innstilling og holdninger kan hun komme langt som fotballspiller!

I utdrag fra begrunnelsen i gutteklassen leser vi blant annet:

Han har gjort store framskritt i løpet av sesongen og fremstår som eneren i sin aldersgruppe. I tillegg har han har vist stor treningsiver og fremvist gode holdninger. Årets guttespiller i ungdomsavdelingen har også markert seg på andre lag enn Eiger. Som deltaker i sommerens Skaw cup i Skagen spilte han en sentral rolle på Brynelaget som gikk til finalen i G14 elite-klassen. Han markerte seg både med scoringer, målgivende og godt spill. Han har også representert Bryne Jæder i andre turneringer – både i egen årsklasse og i klassen over og reiser to ganger i uken til Jæren for å trene på høyt nivå.

Årets velfortjente vinnere av årets spiller i jente- og gutteklassen er Karen Løyning og Sander Haugstad

 

 

 

 

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn