Kjekt i sørlandshallen!

Gutter 12 tok lørdag turen til Kristiansand og Umbro cup inne i sørlandshallen. 4 kamper ble spilt med to seire, en uavgjort og et tap med hjem i bagasjen. Den første kampen endte med seier 3-0 mot Risør mens i den andre ble 3-0 tap mot ett godt Start-lag. Tredje kamp endte 3-3 mot Donn i et oppgjør Eigers konsentrasjon ikke var helt på topp. Heldigvis så det ut for at guttene virkelig ville ha revansj i siste kamp mot Lyngdal. Dette er et lag G12 aldri har vunnet mot før, men lyngdølene ble feid av banen med 4-0. "Trolig er den kampen noe av det beste jeg har sett av guttene", var trener Henning Tollefsens dom.

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn