Seier i serieavslutningen for j14

Allerede før oppgjøret mot Ålgård i Hålå var det klart at Eigers flinke j14-spillere ville ende på 3. plass i årets 1. divisjon, bak nabo EIK og suverene Brynejenter!

Dagens motstander har holdt til på nedre halvdel av tabellen i hele år - og er et lag Eigerjentene skal slå om innstillingen er den rette! Og det skulle den vise seg å være.

Allerede etter 1 min lå den første ballen i nettet bak Ålgård-keeperen. Et fint gjennomspill av Julie Assersen Anfinsen avsluttes av Thea Margrete Jenssen Refsland med en liten «tupp» forbi en utrusende keeper! Flott gjort av en for kvelden flink Thea! Etter dette blir det mye spill rundt midtbanen – og lite sjanser blir produsert! Ikke før snaut halvtimen er spilt. Da slipper årets toppskårer Mina Hovland til og setter ballen sikkert i mål til 2-0. 3-0 kommer i omgangens siste minutt – og dette er kanskje årets fineste mål av Eigerjentene. Nevnte Thea slår en perfekt stikkball til Stine Kvamsø som kommer på løp på høyre kant, som igjen spiller ballen perfekt inn til Mina på løp i midten – og som sikkert bredsider ballen i mål på første touchet! Nyyydelig mål!

Andre omgang styrer hjemmelaget fra begynnelse til slutt – uten at det blir produsert så mange store sjanser. Når omgangen er 10 min gammel sørger Mina for hattrick med sin 4-0 skåring! Et (av mange) flotte corner fra Ingeborg Leidland Løyning, er Karen Løyning først på slik at ballen havner hos Mina - som scorer fra kort hold. 5-0 sørger Anna Tollefsen på etter pasning fra Thea, og helt på tampen av kampen fikser Lene Eirin Storebø 6-0 seier med et langskudd som både blåser og regner(!) inn i mål – utakbar for en god Ålgårdkeeper! En fullt fortjent seier  - der Eigers sisteskanse Marion Blitzner Leidland har en veldig rolig dag «på jobben» med null redninger og null innslupne!!

Sesongen sett under et så må jentene si seg fornøyd med 3. plass i en god pulje. Trolig er alle de tre beste lagene her i sør-fylket bedre enn det beste laget i nord-fylket!?! Det var i alle fall tilfellet i fjor da Bryne utklasset motstanderen sin i KM-finalen, etter å ha vunnet sør-fylke-pulja ett og to poeng foran Eiger og EIK! Og topp 3 i fylket er tross alt BRA jenter!!

Nå står bare Gimletrolls vintercup i Kristiansand for tur før ute-sesongen 2013 er over. Og som «tittelforsvarere» fra i fjor – så er det nok mange lag som vil slå nettopp Eiger på sørlandet!! Dette gjelder nok både Røa og Skeid som vi møter allerede i puljespillet – så stå på «helt ut» jenter!!

Tott

 

(bildet - arkivfoto Rolf Vigrestad)

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn