Ingen samling for Løyning og Klippen

Fredagens samling i den såkalte Rogalandstalenter sør - gruppen på Klepp gikk uten de uttatte Eigerjentene Karen Løyning og Martine Klippen. Karen har som kjent tilbragt siste uke på treningsleir med Sirdal Videregående skole / Tonstad IL og er på vei hjem. Martine har på sin side slitt med skade i flere uker og er enda ikke helt restituert.

Samlingen er kretssamling på lik linje med Team Rogaland, Utviklingsgruppen og Utfordrergruppen og forhåpentligvis er jentene på plass ved neste samling.

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn