Frank positiv

Eiger FKs spillerutvikler, Frank M. Mong er positiv til Rogaland Fotballkrets vedtak om å innføre 9`er fotball for 13 åringer f.o.m sesongen 2014. Han sier at flere berøringer per spiller er hovedgrunn nummer en. Frank håper imidlertid at vedtaket om innføringen er fattet på riktig grunnlag, og ikke for å bedre banekapasitet. For 9`er fotball må spilles fra 16 meter til 16 meter, mener han. Da bør vanlige regler som eksempelvis offside være med. Så får vi avvente reglementet og se hvilke andre føringer som blir lagt. Frank er redd det vil bli spilt på halv 11`er bane - noe som blir vel bredt i forhold til lengde. Da ser han for seg at det fort vil bli et kunstig spill.

Frank legger til at man må også huske at mange var negative når 7`er fotball ble innført. I dag er det knapt noen som ønsker å sende utpå 7 åringer på stor bane og 11 mot 11!

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn