Eigerjenter på kretstiltak

Fem Eigerjenter var på såkalt utfordrersamling  på Nærbø forrige helg. Karen Løyning (99), Martine Klippen (99), Mina Hovland (99), Kamilla Vigrestad (99) og Luwam Ghilom (00) representerte Eiger
Karen og Martine (hhv helt til venstre og helt til høyre på bildet) rykket et hakk opp til Utviklingsgruppa og er uttatt til samling kommende lørdag i Tananger sammen med 35 andre jenter fra hele fylket.
De samme to jentene er også uttatt til såkalt Rogaland talent-treninger en gang i måneden på Klepp.  Her er det 25 jenter født i 1998 og 1999 som utgjør treningsgruppa.

Eiger gratulerer!

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn