Jr.laget seiret til slutt

Uten å overbevise vant likevel Eigers juniorlag 4-1 mot Vaulen i Hålå søndag. Stillingen ved pause var 1-0 etter en spillemessig svak omgang av de røde og blå. I andre omgang ble det først enda verre med utlikning fra Vaulen som resultat, før de røde og blå skjerpet seg noe mot slutten. Da ble det til gjengjeld skapt sjanser på løpende bånd og de oransjekledde fra Stavanger kan være glade at effektiviteten til Eiger heller ikke var på topp denne søndagen.

Målene:

1-0 ved Tor Eirik Storebø som headet inn et mislykket skuddforsøk fra Martin Mong Eide.

1-1 etter fint innlegg fra venstre - klasseavslutning fra Vaulen

2-1 ved Ole Andreas Storebø fikk en fot på ballen etter massivt Eigerpress og tildels kanonade.

3-1 ved Roi Park Debes som ble genialt spilt i gjennom av Simon Øvrevik. Klassepasning, klasseavslutning!

4-1 ved Marius Myklebust etter ny god ball fra Simon til Roi. Sistnevnte ble overfalt i det han skulle legge inn men rakk akkurat å få slått ballen videre der Marius fikk en komfortabel jobb fra 3 meter.