Seier på elendig dag

J14 i Cup No.1 2013
Jenter 14 sin "midtukekamp" på Hanafjedle mot antatt mye svakere Hana skulle bli en til tider småflau forestilling. Tross advarsler om ikke å ta lett på oppgaven da hjemmelaget kun stod med ett fattig poeng så langt i sesongen - så må det ha vært dette som skjedde!?! Alle - med unntak av keeper Marion kan ikke ha funnet "på-knappen" denne kvelden!!
 
Allerede fra første spark var dette synlig. Et svakt Hana-lag ville mye mer enn Eigerjentene - og passivt forsvarsspill gjorde det lett for Hana å sette inn 1-0 etter allerede 3 min spill! En skulle gjerne tro at det var dette som skulle til for å "vekke" gjestene, men dessverre.... En grufull omgang ebbet ut uten flere mål - og heller ikke målsjanser å snakke om ble produsert - dermed 1-0 til hjemmelaget!
Noen sanningens ord ble sagt i pausen - og det var et litt mer "påskrudd" lag i 2. omgang, men fortsatt laaaangt fra "normalen"!!
 
I det 50. min skulle den fortjente utlikningen komme. Eigers beste utespiller for kvelden, Thea Margrethe Jenssen Refsland, frispiller en fremadstormende Martine Klippen - som avslutter i stolpen fra noe skrått hold. På returen er "måltjuen" Mina Hovland frampå og pirker enkelt inn 1-1 målet. 10 minsenere er Mina igjen frampå etter et langt utspill fra Marion - med påfølgende stuss fra Thea. Og alene med keeper setter hun ballen sikkert til side for henne og i mål. 2-1 blir også sluttresultatet - og uttrykket "sier på en dårlig dag" har sjelden vært med korrekt!?!
 
Så jentene slapp med skrekken denne gang, men nå står Hinna og Bryne for tur - og da blir det stygge sifre om ikke innstillingen er en helt annen enn den var mot Hana nå!!?! Så stå på jenter................!
 
Tott

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn