Kjekk dag på Lassa for j'12

 
J12 Jadarhusturnering 2013
J'12 stilte i tolvte time opp som et ekstra jentelag på Vidar Fk sin Jardarhusturnering.
De spilte 3 stk 7'er kamper med 2 x 18min kamptid.
 
Første kamp var ikke helt optimal fra Eigers side. Hinna hadde kun et skudd i løpet av hele kampen som dessverre gikk i mål. Eiger derimot hadde skudd på skudd, men alle ganger unntatt ved en anledning stod keeper, stolper eller med og motspillere i veien. Uavgjortresultatet var ingen fornøyd med, men av og til vil ikke ballen der man ønsker det.
 
Andre kamp mot Vidar Fk var helt motsatt! En av de beste kamper j'12 har spilt.
Alt gikk på skinner og tatt ut fra fotballs ABC. Det var vinnervilje, flotte taklinger, flott samspill og nydelige mål. Kampen endte 8-1 i Eiger sin favør.
 
Eiger gikk også seirende ut av siste kamp mot Madla og vant 5-1.Tidvis finspill her også, men mer kamp om ballen og halvsjanser. Keeper Hanne ble dessverre stukket av en humle midt i kampen og måtte kaste inn håndkleet. Theoline tok utfordringen på strak arm og klarte seg meget godt i mål.
 
Vel så viktig som kampene på turnering er samholdet i mellom kampene. Og etter smilene og humøret å dømme, var turneringen en innertier. J'12 er en flott gjeng å ha med seg :)
 
KEL
 
BILDE:
Stående bak fra venstre:
Elise Larshus, Live Mong Slettebøe, Thyra Løyning, Ragna Løyning og Theoline Blitzner Simons
Sittende framme fra venste:
Benedikte Øvrevik, Emilie Klippen, Emilie Steffensen, Hanne Ervik og Elise Stokset Hansen

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn