Seier til juniorlaget

Jr.lagbilde 2013-2
Eigers juniorlag startet høstsesongen med seier onsdag. Etter en lang pause fra kamper så startet jr med bortekamp mot Hinna og det var tydelig å se at det var lenge siden kamp, for her var det mange som var i ferie modus.
Første omgang var jevnspilt, men kanskje med ett lite overtak i sjanser til Hinna, Hinna tok også ledelsen etter 35 minutter etter en markeringsvikt i Eiger sitt forsvar. Resten av omgangen var jevnspilt.
I andre omgang ble det stort sett spill mot ett mål, Eiger spillerne hevet seg mange hakk og kjørte over Hinna, Simon Øvrevi satte inn 1-1 etter 50 min , Simen Sæstad scoret på corner etter 65 min og Simon scoret sitt andre etter 70 min.
En god omgang var nok til å slå Hinna denne dagen.