Ett gull, to sølv

Bryne G19 elite Skaw 2013
Både Olav Omlid, Viktor Opheim og Sander Haugstad kom til finale med sine respektive lag i Skaw Cup i Danmark. Olavs G19 elite gikk helt til topps etter en solid 4-1 seier over Thisted i turneringens siste kamp torsdag. Dermed ble det full klaff i første forsøk for Olav som har levert solid spill hele uken i Skagen. 

Olav Omlid juli 2013
Olav Omlid 

For Viktor og Sander ble det imidlertid "skikkelig bakoversveis" i sine finaler der Aalborg vant hhv 9-0 og 7-0 over Brynes G16 elite og G14 elite. Det hører med til historien at Bryne fikk en mann utvist etter omtrent 20 minutter i G14 kampen.
Turneringen har likevel vært både lærerik og kjekk for de tre Eigerguttene som nå skal gjøre seg klar til en spennende høstsesong i rødt og blått.
(lagbildet: www.brynefk.no)

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn