Ny turnering for Sander, Olav og Viktor

Viktor Olav og Sander juli-2013Ikke før er de kommet hjem fra et solfylt og vellykket opphold i Frederikshavn, så pakker Sander Haugstad (14), Olav Omlid (17) og Viktor Opheim (16) sakene og setter kursen for et nytt Danmarksopphold. Alle tre er uttatt på Bryne Jæders forskjellige lag i den velrenommerte eliteturneringen Skaw Cup i Skagen. De tre Eigerguttene reiser kommende fredag. Innledende kamper starter lørdag mens evt finaler spilles neste torsdag.
Sander tilhører G14 men kan spille også på et av 16-års lagene. Viktor Opheim kan også spille på begge 16-års lagene, mens sisteskanse Olav Omlid er aktuell for både G19 og G16.
Gruppene er som følger:

G14 Elite G16 ordinær