Kampene i gang i Danmark

J14 Cup No.1 2013
Etter en flott åpningsseremoni mandag kveld ble kampene for Eigers del sparket i gang tirsdag. Selv om guttene på 13-års laget startet meget bra og vant 3-0, ble det levert varierende resultater på turneringens første dag. Regjerende mestere på J14 får det tøft med å følge opp fjorårets imponerende seier og gikk på et 0-4 tap mot et godt besatt amerikansk lag med navn Benson Soccer. G14 har to tap tirsdag - et fortjent 0-5 tap mot Frederikshavn og et ufortjent 0-1 tap mot svenske Hovås/Billdal.
Et ungt juniorlag stiller i G17 klassen og åpnet med 2-0 seier over marokkanske Casablanca.
Været i Frederikshavn har vært flott med temperatur langt opp på 20-tallet - kanskje litt i varmeste laget for spillerne.

G13 Cup No.1 - 2013 kopi

LAG MOTSTANDER RESULTAT MÅLSCORERE
  Gutter 13 Bangsbo Freja 1 3-0 Håkon Skjæveland, Øyvind Garpestad (2)
  Gutter 15 Bremerhaven, Tyskland 0-4
  Gutter 14 Fredrikshavn FL 1, Danmark 0-5
  Søsken IF Skjold Sæby, Danmark 0-4
  Jenter 14 Benson Soccer, USA 0-4
  Jenter 13 Kvissel-Ravnshøj IF, Danmark 2.-2 Luwam Ghilom, Emilie Teige
  Gutter 13 Nykopings BIS, Sverige 1.-3 Sondre Tollefsen
  Gutter 14 Hovås/Billdal, Sverige 0-1
  Søsken Seleccion Mare Nostrum, Spania 0-15
  Gutter 17 Casablanca, Marokko 2-0 Simon Øvrevik (2)
  Jenter 13 Bangsbo Freja, Danmark  1-0  Luwam Ghilom
  Jenter 14 Fredrikshavn FL 1 (15), Danmark  2-0  Mina Hovland, Martine Klippen
  Gutter 15 San Miguel, Honduras  1-4  Jonas Skulstad

Reidar Myklebust cup no.1 - 2013

Reidar Myklebust - nå en adlet supersupporter!