Eiger jenter 13 topper tabellen.

J13 vs Bryne junu 2013-5
Torsdags kveld var det duket for vårsesongens siste kamp mot Bryne på Aarbakkenbanen.
På forhånd viste vi det ville bli en intens og hard kamp da vi har møtt de samme spillerne før, men at det skulle bli en slik thriller som det ble kunne ingen forutsi.
Hele 3 ganger kom Eiger bakpå for å kjempe seg inn i kampen igjen. En utrolig innsats og arbeidsmoral viser nok engang at jevne kamper går våres vei.
Utlignings målet til 1-1 kom fra en meget god Silje Hetland, etter å ha vunnet en duell mot flere brynespillere fikk hun kjempetreff fra 16 meteren. Skuddet hadde ikke keeper "nubbe"sjans på.
2-2 målet var også en perle, Elise Tengs drog til fra 25 meter på frispark, ballen gikk i en perfekt bue over keeper og i mål.
Karoline Skåra og Emilie Teige sørget for 3-3 og 3-4 etter både styrke, teknikk og innsats inni 16 metern. Flotte prestasjoner på alle 4 målene, men hele laget (innkludert J12 Emilie Klippen og Ragna Løyning) skal ha skryt for innsatsen og for å aldri gi opp. 
 
Nå ser vi frem til Cup1 og høstsesongen.
 
Se tabell her

J13 vs Bryne juni 2013
J13 vs Bryne juni 2013-2
J13 vs Bryne juni 2013-3
J13 vs Bryne juni 2013-4

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn