Surt tap for j14 mot EIK

J14 vs EIK juni 2013
Onsdag braket EIK og Eigers flinke j14-lag sammen på "nye" Bakkebø stadion.
Eiger-spillerne var revansjelystne etter 1-4 tapet fra årets første seriekamp, men det skulle starte på verst tenkelig vis!
Allerede etter 4 min går EIK opp i ledelsen etter passivt forsvarspill av Eiger-jentene! Men resten av omgangen er Eigers - og EIK er knapt over midten denne halvtimen! Mange fine sjanser blir skapt - men ballen vil ikke i mål. Martine Klippen herjer til tider på venstrekanten - og kommer til flere gode avlutningsforsøk og mange fine innlegg. Thea Margrethe Jenssen Refsland header over fra 1 meters hold på en av mange gode cornere, Stine Kvamsø sitt forsøk reddes på streken - og ingen andre Eiger-jenter klarer lure ballen forbi en god EIK-keeper. Dermed en ganske så ufortjent 1-0 ledelse til hjemmelaget ved halvspilt kamp!

2. omgang blir jevnere spillemessig enn den første - og flere mål skulle det også bli. Etter 47 min går EIK opp til 2-0 etter en stygg miss på midten - fulgt opp av altfor forsiktig forsvarsspill! Men bare minuttet etter reduserer Julie Assersen Anfinsen til 2-1 på et flott langskudd helt oppunder tverlligger. Spillet fortsetter å bølge fram og tilbake - og igjen scorer EIK etter litt for passivt forsvarsspill i egen 16-meter - 3-1. Eiger-jentene gir ikke opp, og etter selv å ha blitt lagt i bakken på vei gjennom EIKs gode forsvar - så setter Martine Klippen det påfølgende frisparket direkte i mål til 3-2. Nå jager Eiger-laget utlikning de siste 7-8 min, men EIK-forsvaret holder stand - og da banens desidert dårligste aktør blåser av kampen uten at flere mål lages - så vinner EIK noe ufortjent 3-2 mot et hardtjobbende - og til tider godt spillende Eiger-lag! Spesielt i 1. omgang var Eiger gode - og burde scoret minst 2-3 mål. Men fotball går ut på å lage lage mål i den ene enden av banen - og samtidig hindre at det lages mål i motsatt ende. Der var EIK best denne gang - og det blir nå svært tøft for Eiger-jentene å bli blant de to beste i pulja ved sesongslutt - noe som vil gi en plass i KM-sluttspillet! Men vi står på videre jenter - nå først i Cup no1 i Frederikshavn i uke 28! Det blir gøy det;-)))

Tott