To seire til J13 denne uken.

J13 vs Frøyland juni 2013-2
Etter å ha gått på årets første tap i serien for to uker siden mot Bjerkreim, så slo jentene tilbake denne uken med to seire.
Kampen mot Bjerkreim tapte de 2-0 i en jevnspilt kamp der Eiger jentene hadde to skudd i stolpen tidlig i første omgang. Skal man vinne fotballkamper må man være "på" noe som likevel ikke var tilfelle i den kampen.

J13 vs Frøyland juni 2013 kopi

På mandag var Frøyland motstander i Hålå og jentene reiste seg og viste seg fra ei mye bedre side. Luwam og Julie jobbet å slet sammen på topp noe som resulterte i tre fine mål til Luwam. Det fjerde målet sørget Karoline for etter ett flott frispark fra ca 20m - helt utagbart for keeper. Kjekt var det også å se Ragnhild styre laget fra stopperplass og Lotte som virkelig vokser i sin sentrale midtbane posisjon med blikk og teknikk!! Kampen endte til slutt 4-1.

J13 vs Frøyland juni 2013-3

J13 vs Frøyland juni 2013-4
J13 vs Frøyland juni 2013-5

På onsdag var det "på an igjen" og da tok laget avgårde til Ålgård i ett surt "høstvær". Sjelden ser vi en kamp med ett slikt press som Eiger hadde. Jentene presset kampen igjennom og det er helt utrolig at det "bare" ble 3-0 til Eiger. Målscorere i denne kampen var Karoline (2) og Luwam.

J13 vs Ålgård juni 2013