To seire til J13 denne uken.

J13 vs Frøyland juni 2013-2
Etter å ha gått på årets første tap i serien for to uker siden mot Bjerkreim, så slo jentene tilbake denne uken med to seire.
Kampen mot Bjerkreim tapte de 2-0 i en jevnspilt kamp der Eiger jentene hadde to skudd i stolpen tidlig i første omgang. Skal man vinne fotballkamper må man være "på" noe som likevel ikke var tilfelle i den kampen.

J13 vs Frøyland juni 2013 kopi
 
På mandag var Frøyland motstander i Hålå og jentene reiste seg og viste seg fra ei mye bedre side. Luwam og Julie jobbet å slet sammen på topp noe som resulterte i tre fine mål til Luwam. Det fjerde målet sørget Karoline for etter ett flott frispark fra ca 20m - helt utagbart for keeper. Kjekt var det også å se Ragnhild styre laget fra stopperplass og Lotte som virkelig vokser i sin sentrale midtbane posisjon med blikk og teknikk!! Kampen endte til slutt 4-1.

J13 vs Frøyland juni 2013-3

J13 vs Frøyland juni 2013-4 
J13 vs Frøyland juni 2013-5

På onsdag var det "på an igjen" og da tok laget avgårde til Ålgård i ett surt "høstvær". Sjelden ser vi en kamp med ett slikt press som Eiger hadde. Jentene presset kampen igjennom og det er helt utrolig at det "bare" ble 3-0 til Eiger. Målscorere i denne kampen var Karoline (2) og Luwam.

J13 vs Ålgård juni 2013

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn