Flau innsats av j14 mot Klepp

J13-Klepp 2012
Onsdag var det igjen klart for kamp for Eigers j14 - denne gang mot Klepp på Jæren!
Om det var uvant underlag i en kortklippet, bløt grasbane eller undervurdering av motstander hos endel spillere skal være usagt - men dette ble en dårlig "dag på jobben" for jentene!!
Kampen begynte med mye fram og tilbake på midtbanen, men hele tiden med Kleppspillerne litt mer "på hugget" en Eigerjentene. Lite skjedde annet enn ca 100 innkast - og den første sjansen kom ikke før spilte 28 minutter. Et gjennomløp av en Kleppspiller ender opp med at denne runder keeper og skal sette ballen i åpent mål fra litt skrått hold. Men en alltids hardtjobbende Karen Løyning klarer å redde på streken i siste sekund! Like før pause får Klepp en kjempe dobbelsjanse, men denne gang er det en god og heldig Marion Blitzner Leidland i Eigermålet som først slår første forsøk i tverrligger - og andre forsøk reddes med en fin beinparade! Dermed heldige 0-0 til pause for bortelaget!
Praten i pausen hjelper heller lite selv om Eiger er betydelig mer på Klepps banehalvdel denne omgangen. Men altfor "seine hoder og bein" gjør at det ikke blir skapt særlige farligheter foran Klepp-keeperen. Eneste unntaket er når Mina Hovland kommer gjennom alene etter en forsvars-bom hos Klepp - men avslutningen går en meter utenfor målet.
Med drøye ti minutter igjen skjer det som må skje - rot og vas i Eigerforsvaret gjør at en Kleppspiller får ballen servert på 5-meteren - og 1-0. 2-0 kommer like før slutt etter at en Klepp-angriper har kjørt karusell med en Eiger-forsvarer - og når det attpåtil bommes på innlegget fra Eigers side - så blir det en enkel jobb for Klepp-spissen! Dermed en fullt fortjent 2-0 seier til Klepp - som dessverre ville så myyyye mer enn Eigerjentene denne kvelden på Jæren!??!

Håper jentene tar lærdom av denne flaue forestillingen - og at de bretter opp ermene og kommer tilbake i en helt annen utgave ved neste anledning!! Stå på jenter........ting kommer ikke av seg selv!!!

Tott

(Arkivfoto fra Eiger J13-Klepp-2012)