Kalasseier til jr.laget

Jr.lagbilde 2013-2
Juniorlaget hadde få problemer med Austrått da lagets fjerde seriekamp for sesongen ble spilt i Hålå onsdag. 12-1 til de røde og blå stod det da dommeren blåste for 90 spilte minutter.
Austrått hadde tapt alle kampene før kampen mot Eiger og det var ikke vanskelig å se hvorfor.  Eiger spilte nok sin dårligste seriekamp til nå i år men vant lett 12-1 og det både kunne og burde vært mye mer hadde bare konsentrasjonen vært på topp fra start av.
Eiger guttene scoret mange fine mål etter fint spill og det er bra å ta med seg til neste kamp. Stillingen ved pause var 3-0 etter å ha stanget en halvtime før første målet kom, men da først målene kom så kom det mange og det var fint å få rettet på målforskjellen.
Thomas Soldal (4),Tore Nilsen Hovland (2), Tor Eirik Storebø (2), Olav Omlid (2) og Simon Øvrevik (2) besørget målene.

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn