Juniorlaget slo Hinna

Eiger jr-Hinna mai 2013
Eigers juniorer vant onsdag 3-1 mot Hinna i en ikke alt for velspilt kamp. Stillingen ved pause var 2-0.
Kampen bølget frem og tilbake i samtlige 90 minutter og ingen av lagene fikk til noe særlig spill der ballen gikk i mange trekk.
Viktor Opheim gav Eiger ledelsen 1-0 etter 13 minutter og like før halvtimen ble passert sørget Henrik Haugstad for å doble ledelsen.
I andre omgang ble Henrik tomålsscorer da han lobbet inn 3-0 etter 59 minutter. Hinna pyntet på resultatet og fikk redusere etter 65 minutter spilt.