Kalasseier til Gutter 13.

G13 seier vs EIK april 2013
Onsdag ettermiddag vartet Eiger G13 opp med fest fotball og stoppet ikke opp før det lå 13!! baller i motstanderens mål. Og motstanderen var EIK sitt andrelag. Gøy å slå Husabøgjengen!:-)

Kampen startet med mye feilpasninger og lite finspill. Eiger scoret først får så å få en utligning ikke lenge etterpå. Første del av første omgang var ikke av den beste sorten og det var vanskelig å se for seg et sluttresultat på 13-2. Men utover i omgangen løsnet det skikkelig for Eiger og guttene traff hverandre med pasningene. Løpene og innsatsen ble bedre. Det sto hele 7-1 til pause.

De siste kampene de har spilt har laget mistet flere ledelser utover i andre omgang, så målet for andre omgang denne dagen var å vinne andre omgangen. Og det gjorde de til gangs. Mange fine angrep og mange fine mål førte til en storseier til slutt. 13-2 er virkelig en maktdemonstrasjon og gir masser av selvtillit og positivitet i laget.

Øyvind Garpestad og Kristoffer Strimp var kampens store spillere med henholdsvis 5 og 4 mål. Sondre H. Tollefsen, Håkon Skjæveland, Sander W. Wilhelmsen og Williham B. Leidland scoret hvert sitt mål.

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn