Sølv også til J14

J14 finale vinterserien 2013 kopi
J14 måtte også nøye seg med sølv da finalen i vinterserien gikk av stabelen på Nærbø lørdag. Bryne vant oppgjøret 2-0 etter 1-0 ved pause. Eiger gjorde imidlertid en god kamp og med marginene med seg kunne det like gjerne vært Eiger som hadde gått av banen med seieren.
Eiger var det beste laget i første omgang, men selv med spillemessig dominans, 6 corner mot Brynes ingen og et stangskudd fra Mina Hovland var det altså Bryne som skulle gå opp i ledelsen. I andre omgang overtok Bryne og de puttet et mål til før kampen var over.

J14 finale vinterserien 2013-2
Peptalk i pausen etter en god første omgang


EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn