Sølv i vinterserien

Stefan Ghilom mars 2013 kopi

Eigers juniorlag tapte finalen mot EIK med 3-1 på Husabø fredag. Resultatet var det ikke noe å si på selv om det var Eiger som tok ledelsen ved Stefan Ghilom (bildet) allerede etter tre minutter spilt.  EIK var best og påførte dermed Eiger årets første tap i vinterserien.
For Eiger var kampen bare "en dårlig dag på jobben" der kanskje frykten for å tape var større enn gleden av å spille kamp. En 10 minutters innledning lovet godt og Eiger var aggressive og klarte å styre kampbildet. Etter dette slapp man seg ned og EIK fikk kampen inn i sitt spor. Baklengsmålene var av den lettkjøpte sorten og skal være enkle å luke bort til neste gang.
Positivt var moralen der en stod på selv på en dag da det spillemessige ikke stemte.
Allerede onsdag er det ny kamp mot EIK samme sted men da gjelder det seriepoeng og første serierunde.

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn