Gode keepertreninger

Keepertrening 2013-5
Eigers treninger for keepere i barne- og ungdomsavdelingen holder høy kvalitet. En svært inspirert Tor Arne Nergård får det beste ut av hver keeper og ser utvikling på deltakerne fra uke til uke.
Eigers keepertreninger foregår hver onsdag. Forhåpentligvis vil disse unge, lovende talentene en dag banke på a-lagsdøra for hhv dame og herrelaget.

Keepertrening april 2013
Fullt kjør under økten onsdag denne uken...

Tor Arne Nergård er også a-lagets keepertrener og har her tre solide karer å jobbe med. Sarunas Kilijonas har, selv om han har spilt på det høyeste nivået i Litauen aldri fått maken til oppfølging tidligere. Det har de andre to i a-stallen, Olav Omlid og Per Sigurd Skadberg som begge har vært under Tor Arnes "vinger" i flere år og har stadig fin utvikling. I følge rapportene fra treningsleiren i Tyrkia holdt begge et særdeles høyt nivå i kampene der nede.

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn