J14 til finalen

J14 vs EIK mars 2013-2
Det var ingen velspilt kamp da Eiger tok seg til finale i vinterserien på bekostning av EIK på Nærbø søndag. Mye vind preget oppgjøret.
Eiger ønsket å spille kampen i hjemme i og med at det var to Egersundslag i semifinalen men EIK ønsket av en eller annen grunn at oppgjøret skulle gå på Nærbø. 
Med en halvskadet Mina Hovland fra start og skade på Martine Klippen underveis ble det tøft for de røde og blå, men med topp innsats fra samtlige skulle det likevel gå veien. Eik hadde et par gode sjanser i løpet av kampen der Marion Leidland på mesterlig vis reddet.
Johanne Omdal hadde en kjempe sjanse rett før slutt men fikk ikke satt ballen i mål.
Det ble ekstraomganger og Golden goal der Eik har en stor sjanse som Kamilla Vigrestad reddet på streken
Det står også 2-2 i corner.
Kampen må dermed avgjøres på myntkast der Eiger går seirende ut.
På et hardtarbeidene Eigerlag gjorde Marion en kjempejobb i mål.
Finalen spilles Lørdag 6 April klokken 13.00 på Nærbø mot Bryne

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn