Karen Løyning og Martine Klippen på Klepp Talent

Karen og Martine kopi
Karen Løyning og Martine Klippen er blitt tatt ut til Klepp Talent, som er en treningsgruppe for Klepp og kretsens største talenter. Gruppen består hovedsaklig av spillere som er født i 1997 - 1999, og har samlinger annenhver fredag på Klepp.
Samlingene blir ledet av Frode Grøtteland og Gry Tofte Ims, samt at Justine Bernier vil bidra for keeperne.
 
"Klepp Talent skal være en gruppe for erfaringsutveksling, læring og utvikling. Dermed kommer den til å ha samlinger regelmessig og ofte. Hovedfokuset i treningene er den individuelle og relasjonelle dimensjonen i ferdighetsbegrepet"
Du kan lese mer på Klepps hjemmeside

EIGER FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger FotballKlubb

Logg inn